13 нояб. 2012 г., 20:22

Липсва ми 

  Поэзия » Любовная
539 0 0

Когато нощ настане пак

и звезди обсипят небосклона,

образа ти търся между тях,

защото си далеч от мен  отново.

Липсва ми нежното докосване,

усмивките и ведрият ти смях,

липсва ми онова привличане,

което кара сърцата да туптят.

Не открих образа ти сред звездите,

ще те чакам като гост желан

в съня ми да пристигнеш,

за да те докосна с нежност там.

Да разкрия чувствата стаени

за една изпепеляваща любов,

да обгърна с ръце лицето ти

и да ти пожелая лека нощ.

© Жулиета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??