27 авг. 2010 г., 21:07

Липсвам... 

  Поэзия » Другая
900 0 19
И няма пламък  
във очите...  
безизразно се взират
в празнотата.  
И няма я усмивката
позната...  
Лицето е в поредната
гримаса.  
Изчезна капчицата
лудост...  
Светът е вече  
тъй обикновен.  
И думите лишени са
от смисъл.  
Не ти ми липсваш!
Липсвам на самата
мен!    

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??