Aug 27, 2010, 9:07 PM

Липсвам... 

  Poetry » Other
899 0 19
И няма пламък  
във очите...  
безизразно се взират
в празнотата.  
И няма я усмивката
позната...  
Лицето е в поредната
гримаса.  
Изчезна капчицата
лудост...  
Светът е вече  
тъй обикновен.  
И думите лишени са
от смисъл.  
Не ти ми липсваш!
Липсвам на самата
мен!    

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??