Обичам те, миличка моя -
ти, слънце на мойте мечти.
Жадувам единствено твойта милувка
и твоите красиви очи.
Мисля за теб непрестанно,
изгубен в любовния плам
и едва ли някога аз ще повярвам,
че на света останал съм сам.
Погубен, отчаян, без вяра в живота,
поех по новия път
и залезът ален покри хоризонта -
аз вече превърнах се в друг...
© Тодорин Все права защищены