Jun 6, 2010, 4:58 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
597 0 0

Обичам те, миличка моя -

ти, слънце на мойте мечти.

Жадувам единствено твойта милувка

и твоите красиви очи.

 

Мисля за теб непрестанно,

изгубен в любовния плам

и едва ли някога аз ще повярвам,

че на света останал съм сам.

 

Погубен, отчаян, без вяра в живота,

поех по новия път

и залезът ален покри хоризонта - 

аз вече превърнах се в друг...

© Тодорин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??