Липсваш ми
Вечер си лягам, а не мога да спя,
къде си, любима моя малка жена,
сутрин се будя с чаша кафе,
а мислите гонят твойто сърце.
Любима, върни се отново при мен,
вечер заспивай близо до мен,
сутрин събуждай ме с чаша кафе
и с нежна целувка лекувай мойто сърце.
Вечер се лутам сам във града,
лампите светят - догаря свещта,
някой танцува танц на греха,
а аз се прибирам сам във нощта.
Поредната песен пиша за теб,
а не зная къде си и кой е със теб,
но знай - сърцето кърви ми за тебе сега,
защото за мен си оставаш мойта жена.
© Виктор Все права защищены