30 авг. 2022 г., 20:09

Липсваш ми 

  Поэзия » Любовная
248 0 0

Липсваш ми - сякаш част от мен липсва,

липсваш ми като пърченце пъзел,

липсваш ми толкова много, 

че душата ми е тъжна.

 

Сънувам те често,

събуждам се усмихнат

и цял ден си мисля за теб.

 

Имам толкова хубави спомени с теб,

като те видя и ми улеква на душата.

Ако четеш тези думи, само знай че

значиш много за един човек.

 

Никога няма да те забравя.

Ти си цвете...

© Лъв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??