Липсваш ми - сякаш част от мен липсва,
липсваш ми като пърченце пъзел,
липсваш ми толкова много,
че душата ми е тъжна.
Сънувам те често,
събуждам се усмихнат
и цял ден си мисля за теб.
Имам толкова хубави спомени с теб,
като те видя и ми улеква на душата.
Ако четеш тези думи, само знай че
значиш много за един човек.
Никога няма да те забравя.
Ти си цвете...
© Лъв Всички права запазени