15 апр. 2007 г., 05:18

Липсваш ми 

  Поэзия
943 0 9

Гледам, озъртам се...
Подушвам нечий аромат
в мрака,
губя се...

Викам, моля се...
Ридая, търсейки те
у дома,
в прегръдките си...

Искам, дишам...
Поемам дъх дълбоко
за последно?
Надали...

Поредният, празен е...
Нуждае се от теб
безмерно...
Къде си?

Сянка - дивна...
Изчезва по пътеката
лунна...
Ти ли си?                     15/04/2007

© Ем Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??