Apr 15, 2007, 5:18 AM

Липсваш ми 

  Poetry
932 0 9

Гледам, озъртам се...
Подушвам нечий аромат
в мрака,
губя се...

Викам, моля се...
Ридая, търсейки те
у дома,
в прегръдките си...

Искам, дишам...
Поемам дъх дълбоко
за последно?
Надали...

Поредният, празен е...
Нуждае се от теб
безмерно...
Къде си?

Сянка - дивна...
Изчезва по пътеката
лунна...
Ти ли си?                     15/04/2007

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??