6 дек. 2007 г., 22:40

Липсваш ми, липсваш ни! 

  Поэзия
944 0 2
 

Помниш ли, когато бяхме само ние -

ние срещу всички

и ти беше част от нас?

Важна част,

всичко беше толкова лесно

и толкова истинско

без лъжи и предателство,

без момчета - само приятелство.

Помниш ли?... беше отдавна.

Искам само истината,

дори да знам, че ще боли...

Липсваш ми...

Липсваш ни!

Може би всичко трябва да си остане така,

но тук още има място за теб,

само запомни:

Остани си истинска -

ЗАВИНАГИ!!!

© Цвете Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??