7 нояб. 2006 г., 16:53

Липсваш ми от цяла вечност 

  Поэзия
998 0 6
Чувам отвън да плаче горчиво пиано,
тоновете губят се във белите снежинки,
сиви са звездите,а небето пепеливо е заляно
от гъстата мъгла и броя аз тънките и бримки.
Зад прозореца ми е самотно,тъмно,
в стаята ми няма светлинка,
само искрици по лицето тъжно
парят ме по устните с тъга.
Липсваш ми от цяла вечност,
в мислите ми вливаш се с целувки,
очите мъртви са,а все още не пресъхват
и изгубих се в дъждовете от преструвки.
Остави ме без лик,без име,
замръзнах с болка в сиво-бялото море,
но ако някъде ме срещнеш прегърни ме,
да стоплиш мъничко самотното сърце...

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??