11 нояб. 2022 г., 10:12

Лист 

  Поэзия
750 9 7

Отронен лист. Въздишка лека.

Мъгла. Река. И тишина.

Отронен лист. Прегръдка мека 

Пореден лист. Слана. Земя.

 

Откраднат лъч и вятър хладен.

Небе със цвят на карамел.

И бряг кафяв. Далечен. Влажен.

Платно. Графит. И акварел.

 

Тъга и радост. Миг възхита 

Сълза. Усмивка. Самота.

Отронен лист. Надежда скрита.

Откраднат лъч от нежността.

© Анелия Тушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??