7 апр. 2006 г., 13:06

ЛИСТ ХАРТИЯ Е ... 

  Поэзия
577 0 3

 

 

Лист хартия

е пред мене сега.

Бял лист -

една снежна пустиня

за мисълта.

 

Лист хартия

пред мен се намира.

Единствен и верен

приятел в нощта.

Ако искаш да го запълниш –

намери с какво!

 

Но и един щрих

или искрена дума

да сложиш върху листа.

Пак ще си казал

всичко ти на света.

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??