Лист хартия
е пред мене сега.
Бял лист -
една снежна пустиня
за мисълта.
Лист хартия
пред мен се намира.
Единствен и верен
приятел в нощта.
Ако искаш да го запълниш –
намери с какво!
Но и един щрих
или искрена дума
да сложиш върху листа.
Пак ще си казал
всичко ти на света.
© Вили Тодоров All rights reserved.
Просто според мен малко бяга стъпката в последния куплет!