са изчезнали листата.
Де ли са се скрили те,
питам се сега, дете?
- Сигурно са отлетели
вече с щъркелите бели
нейде в топлите страни,
дето няма бури зли.
С лястовичките напролет
те ще се завърнат в полет
до самотната гора –
нова дреха от листа!
© Мария Все права защищены