2 окт. 2008 г., 17:30

Листопадна вечер 

  Поэзия » Пейзажная
1079 0 2
 

В розовия здрач

последните лъчи се стичат.

И морето - в нежно розово

шумоли и се разлива.

До нас и в нас се случва чудо.

Цигулка свири с най-тънки струни,

но не навън, а във душата ми.

Мечтите са недоизречени.

В очите ти е листопадна вечер,

говорим си без думи.

Зад нас параклисът е светъл,

а над главите ни...

е славата на Вседържител Бог!

© Александра Сергеевна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??