12 июл. 2022 г., 16:45

"Литмус" 

  Поэзия » Юмористическая
781 0 0

Петков е учен забележителен,

родната лексика добре познава!

Има той принос изключителен

в езикознанието и нему слава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??