Ще си играя само с добрите момчета.
От палавите - дълго боли.
Добрите сглобяват те от стотици парчета.
Не разпитват. Не убиват мечти.
Добрите не стрелят по гладни врабчета.
Добрите не лъжат с присвити очи.
Добрите обикват във мене поета,
но с лошите стават най-добрите игри!
© Димитрия Чакова Все права защищены