Sep 23, 2011, 12:34 PM

Лоши момчета 

  Poetry » Other
1106 0 14

Ще си играя само с добрите момчета.

От палавите - дълго боли.

Добрите сглобяват те от стотици парчета.

Не разпитват. Не убиват мечти.

 

Добрите не стрелят по гладни врабчета.

Добрите не лъжат с присвити очи.

Добрите обикват във мене поета,

но с лошите стават най-добрите игри!

 

 

© Димитрия Чакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??