10 мар. 2017 г., 12:30

Lotus flower 

  Поэзия » Свободный стих
222 0 0

Цени си недостатъците,

те са по-достатъчни

от всичко.

С теб изтръгвам

сърцето от корена.

Кучето ми се казва Боклук,

млякото стои развалено в хладилника с дни.

Танцувам на Редиохед.

От снощи имам една мъртва елха

и един по-малко мъртъв човек до себе си.

 

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??