Mar 10, 2017, 12:30 PM

Lotus flower 

  Poetry » Free verse
262 0 0

Цени си недостатъците,

те са по-достатъчни

от всичко.

С теб изтръгвам

сърцето от корена.

Кучето ми се казва Боклук,

млякото стои развалено в хладилника с дни.

Танцувам на Редиохед.

От снощи имам една мъртва елха

и един по-малко мъртъв човек до себе си.

 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??