Цени си недостатъците,
те са по-достатъчни
от всичко.
С теб изтръгвам
сърцето от корена.
Кучето ми се казва Боклук,
млякото стои развалено в хладилника с дни.
Танцувам на Редиохед.
От снощи имам една мъртва елха
и един по-малко мъртъв човек до себе си.
© Ивона Иванова Всички права запазени