21 янв. 2008 г., 23:06

Love will keep us alive 

  Поэзия » Другая
674 0 2
Love will keep us alive

Отново миг на целия екран,
дали това е параван,
дали защото казвам се Иван :)

Замлъкнал от грохота на разрушение,
къде е нашето спасение,
защо ще питам... уж зная... а питам,
уж нехая, а сърцето ми плаче...

Пак пиша, пак търся спасение,
пак пред себе си правя откровение.
Ще търся и с нокти ще дера,
ще се бия, не ще се примиря,
воин да съм, това е моята съдба.

За много от вас, ще кажете, поредната плюнка,
но всички ще знаем, че това е раздумка.
Хора, излезте и се борете и правата си търсете!
Не мислете за после, после няма. Всичко е мига,
а след това е само дума за минало несбъднато.

Не искам да пиша празни неща, но го правя,
поне се опитвам. Love will keep us alive... хех това не е... :)

музиката е подбрано от автора допълнение. Натисни ТУК

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • В твоята компаниябез параван, отивам да гледам Иван Радуловски - от РусИ ...
  • Страхотно послание:>Навярно,защото си Везничко:>>>>Любвеобвилни сме си;>Go Go boy:>>>
Предложения
: ??:??