28 июн. 2018 г., 23:38

Ловецът и сърната 

  Поэзия » Любовная
216 0 0

Дъхът спря в гърдите ми.

Душата ми чу стъпките ти.

Те бяха като на ловецът,

който е видял сърната.

Когато той се приближи

тя го чакаше на пътеката...

Любими, скутът ти е моето място,

а гърдите ти - скривалище.

Чувам лудият бяг на сърцето ти

което бърза да стигне екстаза.

Ти си сърната, а аз съм ловецът.

Спря дъхът в гърдите ти...

 

Любими, скрих те в моята пазва!

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??