28.06.2018 г., 23:38 ч.

Ловецът и сърната 

  Поезия » Любовна
210 0 0

Дъхът спря в гърдите ми.

Душата ми чу стъпките ти.

Те бяха като на ловецът,

който е видял сърната.

Когато той се приближи

тя го чакаше на пътеката...

Любими, скутът ти е моето място,

а гърдите ти - скривалище.

Чувам лудият бяг на сърцето ти

което бърза да стигне екстаза.

Ти си сърната, а аз съм ловецът.

Спря дъхът в гърдите ти...

 

Любими, скрих те в моята пазва!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??