Всяка нощ луната
пише мемоари,
отразява се в сърцата
на всички живи твари.
Рисува по небесни листи
безкрая на живота,
като неначертани писти,
сливащи се със съдбата.
Създава новата история
и те карат да будуваш
лъчите от лунна алегория...
А мен кога ще нарисуваш?
© Мария Манджукова Все права защищены