1.10.2008 г., 21:08 ч.

Луна 

  Поезия » Друга
359 0 1

Всяка нощ луната

пише мемоари,

отразява се в сърцата

на всички живи твари.

 

Рисува по небесни листи

безкрая на живота,

като неначертани писти,

сливащи се със съдбата.

 

Създава новата история

и те карат да будуваш

лъчите от лунна алегория...

А мен кога ще нарисуваш?

© Мария Манджукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??