14 мар. 2019 г., 09:53

Луна червена бе изгряла... 

  Поэзия » Любовная
268 2 2

Луна червена бе изгряла -
онази нощ над нас.
Звезда чаровна се бе поспряла
и изпадна в захлас.

От тогава тишината се е разпиляла
и ни събира с поглед плах.
Под  звездната експресна серенада
търси нечий изпуснат знак.

Напиши  ми стих съдбовен,
който да ме озари!
И да успокоя духът греховен,
хвърлил ме на горещите клади!

© Светлана Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??