14.03.2019 г., 9:53 ч.

Луна червена бе изгряла... 

  Поезия » Любовна
266 2 2

Луна червена бе изгряла -
онази нощ над нас.
Звезда чаровна се бе поспряла
и изпадна в захлас.

От тогава тишината се е разпиляла
и ни събира с поглед плах.
Под  звездната експресна серенада
търси нечий изпуснат знак.

Напиши  ми стих съдбовен,
който да ме озари!
И да успокоя духът греховен,
хвърлил ме на горещите клади!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??