Качих
се на
колелото на живота
изпаднах
от него.
Взех жетон
за
въртележката на съдбата
зави ми
се свят...
Играх на
руска рулетка
с любовта
загубих
себе си...
Завъртях
джагите
вкарах
си -
автогол
На стрелбището
изстрелях
всички патрони
рикошет
ме удари
право
в-
сърцето.
В залата
на
кривите огледала
видях
душата си
и
се
отвратих...
ОТЧАЯН
пристъпих
към шатрата
на
уродливите,
не ме харесаха
прекалено -
грозен си...
ПОСЛЕДЕН ЖЕТОН
.........................................
Смело
влязох
в клетката
на хищниците
изядоха
ме
жив
............
и
после
ме повърнаха
бил съм
ОТРОВЕН
и
НЕЯДЛИВ
?
© Росен Иванов Все права защищены