8.10.2014 г., 16:39 ч.

Лунапарк 

  Поезия » Друга
425 0 2

Качих

се на

колелото на живота

изпаднах

от него.

 

Взех жетон

за

въртележката на съдбата

зави ми

се свят...

 

Играх на

руска рулетка

с любовта

загубих

себе си...

 

Завъртях

джагите

вкарах

си -

автогол

 

На стрелбището

изстрелях

всички патрони

рикошет

ме удари

право

в-

сърцето.

 

В залата

на

кривите огледала

видях

душата си

и

се

отвратих...

 

ОТЧАЯН

пристъпих

към шатрата

на

уродливите,

не ме харесаха

прекалено -

грозен си...

 

ПОСЛЕДЕН ЖЕТОН

.........................................

Смело

влязох

в клетката

на хищниците

изядоха

ме

жив

............

и

после

ме повърнаха

бил съм

ОТРОВЕН

и

НЕЯДЛИВ

 

?

 


 

© Росен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,МИСАНА!Разбрал си както винаги къде е мишената!?
  • Оригинални метаморфози, демонстриращи възможностите на невъзможната игра, нареечна ЖИВОТ!

    Поздравление, Росене!

    Успешен изстрел направи на Руската рулетка!

    От мен - най-високата оценка за този сайт и пожелания за нови поетични върхове!

    Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=qbr9F_asKeQ
Предложения
: ??:??