2 апр. 2007 г., 23:30

Луната 

  Поэзия
429 0 1

Луната приказно блести,
но различна е в чуждите очи.
Всеки лична драма преживява
и към луната се протяга -
болката да утеши,
радостта си да възхвали,
любовта - да покори.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??