23 апр. 2021 г., 19:43

Луната 

  Поэзия » Любовная
512 0 0

Ти знаеш ли, какво ми разказа луната?

Как вечер тихо с поглед ни следи!

И тайно от звездите...в самотата,

само за любовта ни,как блести!

 

Положила поглед, тя върху земята, 

видяла нашите влюбени сърца.

Но, в очите я имало тъгата,

в една малка, влюбена сълза. 

 

Тъжно ѝ е било... на луната,

Усетила времето, как бързо препуска. 

Затова изпратила Ангел, тук на Земята,

да слее отново душите ни, чрез целувка!

 

Мими Великова 

19.01.2021г.

Гр.Русе

© Мими Великова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??