2 дек. 2022 г., 20:33

Луната не бърза 

  Поэзия » Другая
170 0 0

Луната не бърза

блести над света

събира безумни

красиви сърца

преплита истории

бди над нощта

с безспирните ноти

рисува душа

обгръща звездите

усмихва се пак

прогонва сълзите

на влюбен хлапак

надежда дарява

за сила и бряг

за вечната слава

за погледа благ

© Светла Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??