Dec 2, 2022, 8:33 PM

Луната не бърза 

  Poetry » Other
175 0 0

Луната не бърза

блести над света

събира безумни

красиви сърца

преплита истории

бди над нощта

с безспирните ноти

рисува душа

обгръща звездите

усмихва се пак

прогонва сълзите

на влюбен хлапак

надежда дарява

за сила и бряг

за вечната слава

за погледа благ

© Светла Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??