19 июл. 2008 г., 00:37

ЛУНАтично 

  Поэзия » Любовная
749 0 8
 

На лозата във клоните

поседна луната

и с плаха усмивка

погледна в прозореца -

с лъчите си търсеше мен...

 

Казал си и снощи

да ме открие

и стопли празното в мен,

защото далече си...

 

А нима ти не знаеше -

уморена от погледи

Луната се влюби във мен!!!

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??