2 дек. 2010 г., 15:51

Лунна майска вечер 

  Поэзия » Любовная
614 0 2

Лунна майска вечер,

дом, изпълнен със самота,

един живот обречен,

обречен на нощта.

Мракът ме поглъща -

завладява моя свят,

тъмнината е могъща -

обагря всичко в черен цвят.

Но ще изгрее слънце,

ще настане светлина -

аз ще се събудя

по-силна, по-добра.

© Ангелче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??