Dec 2, 2010, 3:51 PM

Лунна майска вечер 

  Poetry » Love
619 0 2

Лунна майска вечер,

дом, изпълнен със самота,

един живот обречен,

обречен на нощта.

Мракът ме поглъща -

завладява моя свят,

тъмнината е могъща -

обагря всичко в черен цвят.

Но ще изгрее слънце,

ще настане светлина -

аз ще се събудя

по-силна, по-добра.

© Ангелче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??