1 февр. 2014 г., 21:51

Лунна нощ 

  Поэзия » Другая
1449 0 2

      Лунна нощ

 

Топла, светла, лунна нощ.

Необятна, сияйна, Звездна нощ.

Какъв всемир, каква тишина,

от майстор небесен изваяна Красота.

 

Трепва сърцето, омайва сетивата.

Цветна илюзия изпълва душата.

Изказани, без глас, толкова слова.

Феята могъща лети до утринта.

 

Изгарят чувства, гордост, суета

и всичко се превръща в нежна доброта.

Кой пали звездите, искрите в очите

и огъня в жарта  - вълшебната Луна.

© Карина Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Останах без думи!...........Повече от прелестна картина!!!
  • Някаква магия
    дебне във нощта,
    там на небосклона
    лунна тишина.

    И звездите малки,
    малки са,нали?
    Но големи стават
    в твоите мечти!
Предложения
: ??:??