Feb 1, 2014, 9:51 PM

Лунна нощ 

  Poetry » Other
1490 0 2

      Лунна нощ

 

Топла, светла, лунна нощ.

Необятна, сияйна, Звездна нощ.

Какъв всемир, каква тишина,

от майстор небесен изваяна Красота.

 

Трепва сърцето, омайва сетивата.

Цветна илюзия изпълва душата.

Изказани, без глас, толкова слова.

Феята могъща лети до утринта.

 

Изгарят чувства, гордост, суета

и всичко се превръща в нежна доброта.

Кой пали звездите, искрите в очите

и огъня в жарта  - вълшебната Луна.

© Карина Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Останах без думи!...........Повече от прелестна картина!!!
  • Някаква магия
    дебне във нощта,
    там на небосклона
    лунна тишина.

    И звездите малки,
    малки са,нали?
    Но големи стават
    в твоите мечти!
Random works
: ??:??