5 апр. 2015 г., 19:40

Лутане 

  Поэзия
557 0 1

Как ми се отдава

да се лутам,
да влагам смисъл
и в най-малкото.
Да раздавам от себе си,
нежелаеща нищо
в замяна.
Да цъфтя и да вехна,
да разкъсвам,
да се пречупвам.

И тогава лутането
ще престане.
Престава ли
лутането?
Пречупвам те,
разкъсвам се,
вехна и цъфтя.
Не желая нищо,
раздавам се.
В най- малкото
откривам смисъл.
Да се лутам,
как ми се отдава! 

© explose Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??