3 авг. 2011 г., 11:10

Лятна импресия 3 

  Поэзия » Пейзажная
1293 0 22


С песни птиците се гонят

из небесните поля.

Чуден аромат се рони

от невинните цветя.

 

Ореолът на луната

нежно свети с лъч суров.

На звездите се признават

предани щурци в любов.

 

Пак светулките въздишат

цяла нощ за утринта...

Чист по детски и усмихнат -

иде с птичи звън денят.


 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??