Aug 3, 2011, 11:10 AM

Лятна импресия 3 

  Poetry » Landscape
1292 0 22


С песни птиците се гонят

из небесните поля.

Чуден аромат се рони

от невинните цветя.

 

Ореолът на луната

нежно свети с лъч суров.

На звездите се признават

предани щурци в любов.

 

Пак светулките въздишат

цяла нощ за утринта...

Чист по детски и усмихнат -

иде с птичи звън денят.


 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??