3.08.2011 г., 11:10 ч.

Лятна импресия 3 

  Поезия » Пейзажна
1291 0 22


С песни птиците се гонят

из небесните поля.

Чуден аромат се рони

от невинните цветя.

 

Ореолът на луната

нежно свети с лъч суров.

На звездите се признават

предани щурци в любов.

 

Пак светулките въздишат

цяла нощ за утринта...

Чист по детски и усмихнат -

иде с птичи звън денят.


 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??