6 авг. 2022 г., 07:50

Лятна радост 

  Поэзия
305 2 6

Радостта е жълта, с цвят е на кайсия

и от сокът сладък до насита пия,

на морето сядам, по вълни се спускам,

и потъвам в пясък, като захар хруска.

 

В ​​денонощно лято си живея, пиша

и стихът с морето слива се, и диша,

сред вълни и думи плувам, и мечтая,

а копнеж ухае – топъл и безкраен.

 

 

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??