16 авг. 2013 г., 20:38

Лятната, сладостна нощ 

  Поэзия » Эротическая
1005 0 8

Топлината разтапя целувки,

от които тече карамел,

по тялото нежно - копнежът,

е лепкава мрежа изплел.

С всяка фибра от своята женственост,

в шоколад се потапя страстта,

ароматен, настойчиво тласкащ я

на възбудата - под властта!

Замъглена от диво желание,

тя избухва сред този разкош,

саксофон дълго свири отнякъде -

в лятната, сладостна нощ...

© Теодора Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??