16.08.2013 г., 20:38 ч.

Лятната, сладостна нощ 

  Поезия » Еротична
1002 0 8

Топлината разтапя целувки,

от които тече карамел,

по тялото нежно - копнежът,

е лепкава мрежа изплел.

С всяка фибра от своята женственост,

в шоколад се потапя страстта,

ароматен, настойчиво тласкащ я

на възбудата - под властта!

Замъглена от диво желание,

тя избухва сред този разкош,

саксофон дълго свири отнякъде -

в лятната, сладостна нощ...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??