12 мая 2017 г., 00:20

Лято 

  Поэзия » Другая
458 1 2

Понякога е тъй горещо,

но лятото е друго нещо,

ходим голи, с тен и боси,

всеки сладолед в ръката носи.

Почиваме си по реки, басейни,

любими са ни къмпинги – семейни,

или ни е още по-добре,

да отидем всички на море.

Ех, тези летни месеци красиви,

ни оставят спомени незабравими…

© Мария Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Направо ме пренесе на морето!
  • Ех, това лято! Колко положителни емоции ни донася! Поздрав, Мария!
Предложения
: ??:??