16 авг. 2012 г., 10:39

Лято 

  Поэзия » Другая
598 0 0

 

Топлият дъх на едно отминало лято

 

още развява моите коси,

 

но заплашва да си тръгне

 

като птиче пернато

 

и пожара в моята душа да угаси.

 

 

 

Топлият дъх на едно отминало лято

 

още се прокрадва в мойта душа.

 

Кара ме да си спомням безгрижни мигове летни

 

на щастие, радост, без мъка и тъга.

 

 

 

Онова лято отминало,

 

детето със сини очи,

 

усмивки навява, макар

 

че всичко се е случило преди.


 

 

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??